Interperszonális mediácio

Interperszonális mediácio

Fel ne add.

2020. április 19. - Cruse

De sokszor csak úgy feladná az ember.
Nincsen az életnek olyan területe ahol ne tudna elfáradni az ember.
Család ahol néha összecsomagolna és elutazna egy hétre egyedül.

Munka ami testileg és szellemileg csont szárazra szívná az embert és legszívesebben összecsomagolna és elutazna valahova csak úgy feltöltődni.

Társaság ami néha feltölt egy kissé de sokszot lemondjuk a találkozókat mert leszív a munka és megoldások kellenek a családban és valahogy otthon is megmarad a munkahelyi feszültség és ha munkagépként gondolunk magunkra, hát rengeteg dolgot elvégeztünk és rengeteg dolog van még hátra és nem elég az üzemanyag és nem elég a mozgásra a tér és szinte semmi időt vagy helyet nem tud az ember felszabadítani, hogy egy kicsit előrébb jusson és a megoldások ha nyilvánvalóak is kellene egy állandó segítség, hogy sem testileg sem idegileg ne rokkanjon meg az ember.

Sokszor az emberek hétköznapi dolgai akadályoztatva vannak az elvégzésnél és ezek olyan külső akadályok amikhez a megoldásainkat nem tudjuk hozzá adni vagy nekünk sincsenek megoldásaink.
Nem is egyszer mások jelentik az akadályt akarva vagy akaratlanul.
Néha tönkre mennek a dolgok és elromlanak és ami elromolhat az el is romlik.

Kevéssé Ismert megoldás de sok nagyon gazdag ember rájön és használja, hogy a másik világból a szellemvilágból, vagy ha úgy tetszik egy másik dimenzióból várnak és kérnek megoldásokat.
Itt nincs már szó szerencséről, hanem a kedvező feltételek összeállása a dolgok akadálymentes előrehaladásához előkészíthető így is.
Miért ne lenne ez hasznára őnnek is az élet szinte minden területén?
Egészség?
Család?
Karrier?
Nem csak öntől függ de ha már ön az akin nem múlik a dolog általában sikeresnek és boldognak tuják az emberek mondani.
interpermedia@gmail.com


orangyal_szobor.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://interpermedia.blog.hu/api/trackback/id/tr8915624332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása